Followers

Aku pelajar POLIMAS :)

Assalamualaikum

First aku nak ucap syukur Alhamdulillah kerana aku diberi peluang untuk sambung balik pengajian aku. Tak kisah la orang cakap aku pelajar politeknik je nak bising. InsyaAllah aku cuba tebus balik kesilapan aku time SPM dulu. Gagal sekali tak bermakna gagal seumur hidup kan?

Aku dah seminggu aku duduk kat negeri orang ni. Kadang kadang tu rase jugak rindu nak balik rumah. Rindu semua ! Family terutamanya. Rindu nak dengar Ma aku blebe, Abah aku marah, nak keluar dengan adik aku Amir, main tenet dengan Thaqif dan ngusik adik aku the one and only sister in my family menangis. HEHEHE !!

So far, kat sini okay lagi setakat ni. Kawan pon okay sume tapi takleh lawan kawan kawan aku kat KEMAMAN. You all THE BEST BRO ! Harap balik nanti dapat kumpul ramai ramai. Lepak lepak. *memang tu je keje yang kite bole buat kalau jumpe kan?*

Sume dah tahu aku belajar kat mane kan? Sini aku dapat course Diploma Kejuruteraan Elektrik selama 3tahun ! 3 tahun tuuuu ! Balik nanti aku gop yang terlekat loghat Kedah. Habaq mai habaq mai !! Pagi tadi aku dah dapat semua subjek dan jadual kuliah. Macam amik SPM balik kot. 9 subjek terus untuk sem 1 ni. Jadual pon nampak macam padat. Tapi padat padat pon habis kelas paling lewat pukul 5. Kire okay lah tu. Hari ni tak start lagi kelas. Esok kot baru start. Tak kisah la bile, aku datang sini nak belajar. Takmoh main doh !! HEHE !

Maju POLITEKNIK ayuh maju ! *lagu POLITEKNIK MALAYSIA*

2 comments:

~HanAlia said...

singgah sini ye...
followers awk hilang xbleh nk follow..

sudi2 la jenguk balik ye :)

nor aziera said...

saya org terengganu n dapat smbung bljar kt polimas jgk :)