Followers

#4583

Next number ! Jeng jeng jeng ! Siapakan beliau? Tinggi mane orangnye? HAHA! Korang fikirla sendiri !

Seorang kawan yang tak kesah orang buat ape kat die. Sentiasa cool dan muke tak bersalah. Tapi jangan lebih lebih sebab manusia ade gak tahap kesabaran die. Begitu juga dengan kawan aku sorang ni. Bole lagi nak bergurau, tapi kalau dah melebihi tahap die akan mengeluh dan tertekan!! Jangan kacau la die time tu. HAHA ! Seorang yang lawak walaupun tak buat lawak. HAHA ! First time kenal die pon dah tergelak dengan care die. Nak pulak die baru join geng aku dah kene 'bakar'. HEHE ! Sabar lah yer. Aku tetap kawan mu sampai biler biler ! Aku respect mu sebab mu seorang kawan yang tinggi tahap kesabaranya. Die juga seorang yang merendah diri. Tak sombong walaupon sebenarnye die datang dari keluarga yang senang. *the end*

Kepada yang berkenaan aku harap kau tak lupe aku kat sini walaupon kau dah nak pegi jauh. Fren till die dude~

No comments: